Concert al Mercat Central de Castelló

Concert realitzat el dissabte, dia 15 de desembre al Mercat Central de Castelló a les 11h, per el Grup del Departament de vent-fusta, amb molta assistencia de públic i dins del cicle d’actuacions que organitza el Mercat. Molt bon concert per part dels alumnes i professors del notre centre.

 

GRUP DE CAMBRA DE VENT-FUSTA

DIRECTOR: SANTIAGO MOLLAR

COMPONENTS: MARIA BERNAT BERENGUER, ANNA TENA MUÑOZ, ELENA ALBERT PALOMARES, ANDREA MOLLAR GUMBAU, MIREIA ANDREU PRADES, SARA ROMERO FELGUERA, JOSEP GARCIA LLORENS, INMA BONET FAS, GUILLEM VALLES MATEU, EVA SIFRE FLORES.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>