Alumnes amb Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic al Conservatori

Des del Conservatori volem felicitar a l’alumna de flauta i piano IRENE CONSTANT BLASCO pel Premi Extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) que li va ser otorgat el passat mes de novembre corresponent al passat curs escolar 2011/2012. Actualment, Irene estudia Primer Curs de Batxillerat Científic a l’IES Jaume I de Borriana, Cinqué Curs d’Ensenyances Professionals de Flauta i Primer Curs d’Ensenyances Professionals de Piano al Conservatori. Enhorabona!

Tanmateix també felicitem a l’alumne de piano MARC MARTÍ SABATE pel Premi Extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) que li va ser otorgat el curs passat, corresponent al curs escolar 2010/2011. Actualment, Marc estudia Segón Curs de Batxillerat Científic al IES Matilde Salvador i Cinqué Curs d’Ensenyances Professionals de Piano. Enhorabona!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>